Menu

In de keuken wordt gewerkt met uitsluitend dag verse producten. De gerechten die op de kaart staan zijn dan ook sterk seizoens gebonden. Dit heeft als voordeel dat de kaart regelmatig veranderd. Daarbij hebben we een aantrekkelijke wijnkaart met wijnen uit alle windstreken.

Koude voorgerechten

Rundercarpaccio

met truffelmayonaise, pesto en Parmezaanse kaas

14,50

Supplement eendenlever krullen

+ 7,50

Pastrami

met rauwkost, pittige gerookte sriracha mayonaise en zoetzure komkommer

13,50

Vitello tonato

met tonijn créme, tonijn tartaar en zwarte olijven

17,50

Visschotel ‘de Halve Maen’

met Hollandse garnaaltjes, gerookte zalm en gerookte paling

18,50

Warme voorgerechten

Escargots

op ouderwetse wijze bereid

11,50

Gegrilde coquilles St. Jacques

met gerookte rode biet, remoulade van knolselderij, Hollandse garnalen, granny smith en truffel

19,50

Supplement eendenlever krullen

+ 7,50

Gebakken kalfszwezerik

met een saus van appelcalvados

19,50

Warme geitenkaas

gegratineerd met honing, pecannoten en appel

12,50

Soepen

Bospaddenstoelensoep

met champignons, shiitake en cantharellen

9,00

Vissoep

rijk gevuld met Hollandse garnalen, kabeljauw en zeeduivel

13,50

Pompoensoep

met kokos, Thaise rode curry en koriander

9,00

Hoofdgerechten

Tournedos

van het dikbil rund met kalfsjus

35,00

Rib-eye

de echte Amerikaanse van de grill

35,00

Kalfsappel

van de barbecue

35,00

Lamsrack

van de barbecue met rozemarijn geserveerd met knoflooksaus

35,00

Vis van de dag

 

wisselende prijs

Menu de Halve Maen

Vier gangen menu

Dit menu wordt gekozen door de chef. Er is maar één regel en dat is dat iedereen aan de tafel mee moet doen met het menu.

49,50

Desserts

Verse aarbeien

met vanille ijs en slagroom

9,50

Crème brûlée

met vanille ijs

9,50

Dame Blanche

met warme chocolade saus

9,50

Crêpe Suzette

met sinaasappel, Grand Marnier en ijs van speculaas en stroopwafel

10,50

Panna Cotta

met fruit, witte chocolade ijs en amandel

9,50

U bent van harte welkom

Openingstijden:

Maandag in april gesloten, m.u.v. Tweede Paasdag
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag 17:00 - 22:00 uur
Vrijdag 17:00 - 22:00 uur
Zaterdag 17:00 - 22:00 uur
Zondag 17:00 - 22:00 uur

 

Reserveren? bel naar:

0297 324 528

Restaurant de Halve Maen

Dorpsstraat 24

1431 CD Aalsmeer

 

Telefoon: 0297 324 528

info@restaurantdehalvemaen.nl