Selecteer een pagina

Menu

In de keuken wordt gewerkt met uitsluitend dag verse producten. De gerechten die op de kaart staan zijn dan ook sterk seizoens gebonden. Dit heeft als voordeel dat de kaart regelmatig veranderd. Daarbij hebben we een aantrekkelijke wijnkaart met wijnen uit alle windstreken.

Koude voorgerechten

Carpaccio

met truffel mayonaise, pesto en parmezaanse kaas

11,00

Pastrami

Met rauwkost, pittige gerookte sriracha mayonaise en zoetzure komkommer

12,50

Vitello tonato

met tonijn créme, tonijn tartaar en zwarte olijven crumble

13,50

Koude visschotel ‘de Halve Maen’

met Hollandse garnalen, gerookte zalm en gerookte paling

12,50

Tonijn Tataki

met komkommer, zoetzure radijs, wasabi-mayonaise, gerookte sesamzaad en ponzu

14,50

Warme voorgerechten

1/2 dozijn Escargots

op ouderwetse wijze bereid

9,00

Gegrilde coquilles St. Jacques

met gerookte rode biet, remoulade van knolselderij, Hollandse garnalen, granny smith en truffel

15,00

Gebakken kalfszwezerik

met geconfijte appel en truffel

17,50

Warme geitenkaas

Gegratineerd met honing, pecannoten en appel

11,50

Soepen

Bospaddenstoelensoep

met champignons, shitake en cantharellen

8,00

Vissoep

rijk gevuld met Hollandse garnalen, kabeljauw en zeeduivel

12,50

Pompoensoep

met kokos, Thaise rode curry en koriander

8,00

Hoofdgerechten vlees

Tournedos

van het dikbil rund met kalfsjus

29,50

Amerikaanse rib eye

de echte Amerikaanse van de grill

29,50

Kalfsappel

van de barbecue

29,50

Lamsrack

van de barbecue met rozemarijn geserveerd met knoflooksaus

28,50

Eendenborst

met appel- calvados saus

25,50

Hoofdgerechten vis

Vis van de dag

van o.a. zeetong, tarbot, tonijn en kabeljauw

wisselende prijs

Menu de Halve Maen

Vier gangen menu

 

39,50

Vijf gangen menu

 

49,50

Desserts

Appel crumble

van goudreinette, vanille, kaneelroom en boerenjongens ijs

8,50

Crème brûlée

Frans dessert van custard en tonkaboon met een krokant gekarameliseerde suiker laag

8,50

Dame Blanche

een rijk dessert van vanille ijs met warme chocolade saus

8,50

Crêpe Suzette

met sinaasappel, Grand Marnier en ijs van speculaas en stroopwafel

9,50

Panna Cotta

met fruit, witte chocolade ijs en amandel

8,50

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een e-mail als we een nieuwe menu of speciale avond hebben.

Uw gegevens zijn veilig. U kunt zich altijd weer afmelden.

U bent van harte welkom

Keuken open:
Maandag
 17:00 – 21:30

Dinsdag gesloten

Woensdag gesloten

Donderdag 17:00 – 21:30

Vrijdag 17:00 – 21:30

Zaterdag 17:00 – 21:30

Zondag 17:00 – 21:30

Bij voorkeur telefonisch reserveren
0297 324 528

Restaurant de Halve Maen

Dorpsstraat 24

1431 CD Aalsmeer

 

Tel: 0297 324 528

info@restaurantdehalvemaen.nl

 

Facebook